Με ανανεωμένη διάθεση και ένα ειδυλλιακό σκηνικό που κλέβει τις εντυπώσεις το δημοφιλές Malabar restaurant καλωσορίζει τη σεζόν την Πέμπτη 22 Μαΐου.
Στη διάσημη πισίνα του ξενοδοχείου The Margi, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι καλοκαιρινές βραδιές αποκτούν άλλο χρώμα και γεμίζουν από τη ζεστή φιλοξενία –σήμα κατατεθέν του αγαπημένου ξενοδοχείου.
Για άλλη μια χρονιά, ο ταλαντούχος chef Παναγιώτης Γιακαλής σας καλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις από την Ελλάδα και την Μεσόγειο με πιάτα όπως, την Carbonara di mare και το κοτόπουλο με κρούστα prosciuto, maki από πεπόνι και ρύζι basmati μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας , που σίγουρα θα σας γοητεύσουν!
Παράλληλα, ο mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης προετοιμάζει δροσερά cocktails, όπως το επετειακό “The Margi 50” με τροπικά φρούτα, rasberry infused vodka και lemon foam και το ιδιαίτερο “Clockwork Orange” με Tanqueray gin, mint, pink grapefruit και orange bitter.
Για κρατήσεις , επικοινωνήστε στο 210 8929160
The Margi, Λητούς 11, 16671, Βουλιαγμένη, 201.89.29.000, www.themargi.gr