Οι Ταϋλανδοί Chefs Cherdhong Sonkanok, Saowanee Sunsa από το ξενοδοχείο The Westin Bangkok θα ετοιμάσουν για τους επισκέπτες μοναδικά πιάτα που θα τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο της Ταϊλάνδης.
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε τη θερμή Ταϊλανδέζικη κουλτούρα μέσα από μια εξωτική σειρά εδεσμάτων, όπως σαλάτες με παπάγια και μάνγκο, λαχταριστά πιάτα με κάρυ και αρωματικά Ταϊλανδέζικα βότανα και πικάντικες σούπες με πρωτότυπα συστατικά.
Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ταϊλάνδης καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 19:00 -23:00, και Παρασκευή έως Κυριακή από τις Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, στις 21, 25 και 28 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κόστος €30 και συμμετοχή σε γεύμα.
Η Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι γνωστή για τα καυτερά και πικάντικα πιάτα της και την ενθουσιώδη χρήση φρέσκων μυρωδικών και καρυκευμάτων καθώς επίσης και σάλτσας ψαριού, ενώ χαρακτηρίζεται από την ισορροπία μεταξύ 5 θεμελιωδών γεύσεων - καυτό (πικάντικο), ξινό, γλυκό, αλμυρό και πικρό. Αν και θεωρείται γενικά μία ενιαία κουζίνα, απαρτίζεται από διαφορετικές κουζίνες που αντιστοιχούν στις τέσσερις κύριες περιοχές της χώρας: βορινή, βορειοανατολική (ή Isan), κεντρική και νότια. Όλες οι κουζίνες έχουν κοινά υλικά ή έχουν επηρεαστεί από γειτονικές χώρες. Πολλά δημοφιλή πιάτα που καταναλώνονται στην Ταϊλάνδη ήταν αρχικά κινεζικά πιάτα που εισήχθησαν στη χώρα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 210 8902000, 210 8902137, 210 8901727, ή επισκεφθείτε το www.westinathens.com.