Παραμένοντας ένα από τα γοητευτικότερα εστιατόρια των Αθηνών και της Αθηναικής Ριβιέρας, το «Matsuhisa Athens» αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τη γαστρονομία της πόλης και υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Ο Head Chef Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Sushi chef Τόνυ Βρατσάνος έχουν αποδειχθεί άξιοι της εμπιστοσύνης του θρυλικού σεφ Nobu και τα νέα πιάτα που δημιουργούν, διαμορφώνουν συνεχώς τάσεις στη γιαπωνέζικη fusion κουζινα.
Aυτό το καλοκαίρι δημιουργούνε special new style πιάτα όπως «shrimps uni dill” (γαρίδες κοιλάδος με αχινό και άνηθο), “toro yuzu miso”, “colrabi salad” και “white fish truffle soy”.
MARTINI BAR
Στο Martini bar μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια έντονη ημέρα, παρέα με τους φίλους σας και να απολαύσετε τα καλύτερα martinis και άλλα διάσημα cocktails της πόλης.
Στη νέα λίστα με κοκτέιλς του Martini bar, που επιμελήθηκε ο Head bartender Χάρης Γεωργόπουλος, ξεχωρίζουν οι συνδυασμοί με premium spirits και αγνά υλικά. Eνδεικτικά αναφέρουμε ένα «water melon daiquiri» (φρεσκοστιμένο καρπούζι και premium sake), «Peruvian negroni» (pisco, blend από ιταλικό βερμούτ και campari μαγειρεμένο σε sous vide με γλυκές πράσινες πιπεριές), «twisted zombie» (blend από παλαιωμένα ρούμι, πουρέδες από φρέσκα φρούτα και σιρόπια από μπαχαρικά.
Η πρότασή μας είναι να συνδύασετε τα εξαιρετικά cocktails με μια λαχταριστή ποικιλία από εδέσματα σε στυλ tapas.
Την εκτενή λίστα των cocktails μπορείς να συνοδεύσεις με το ολοκαίνουριο «Summer Omakase» και να βιώσεις την εμπειρία της φιλοσοφίας του Matsuhisa Athens, σε ένα μενού 6 πιάτων στην τιμή των 60 ευρώ το άτομο.
SUMMER OMAKAMASE 65 euros
Sea Bass Dry Miso
Baby Root Vegetable Salad with Wasabi and Smoked Soy
Matsuhisa Sushi selection
Black cod Ginger Miso
Black Angus Skirt Steak with Pink Pepper Miso
Whiskey cappuccino
NOBU FESTIVAL 16/7-20/7
Για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο διάσημος celebrity σεφ Nobuyuki «Nobu»Matsuhisa και δηλωμένος λάτρης της Ελλάδας, θα βρίσκεται στη χώρα μας, για να μας μυήσει σε νέες συνταγές με άρωμα ελληνικό! Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival».
Στις 16 & 17 Ιουλίου θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 18 Ιουλίου έως και 20 θα δώσει το παρών στο Matsuhisa της Μυκόνου…
Μόνο για αυτές τις ημέρες, o κορυφαίος chef δημιουργεί ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα. Το ειδικό menu συνοδεύεται από εκλεκτά κρασιά, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά η οποία παντρεύει με μοναδικό τρόπο τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Nobu με τις αντίστοιχες ετικέτες κρασιού.
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης
Ώρες Λειτουργίας:
Κυριακή – Πέμπτη 19:30-01:00
Παρασκευή – Σάββατο 19:30-01:30
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.matsuhisaathens.com
https://www.facebook.com/MatsuhisaAthens